خبرگزاری هرانا – با احراز هویت دو زندانی دیگر که سحرگاه دیروز دوشنبه، در زندان دستگرد اصفهان اعدام شدهاند، شمار اعدام شدگان روز مذکور در این زندان به چهار تن افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، سحرگاه دوشنبه ۱۰ دی ماه، چهار زندانی در زندان دستگرد اصفهان اعدام شدند.
علاوه بر اجرای حکم اعدام احمد براهویی و کوروش نارویی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، حکم دو زندانی دیگر با هویت “آیت پورمنصوری، ۳۲ ساله، اهل دزفول، پدر یک فرزند و بابک شوقی، ۳۵ ساله، اهل قزوین” در این زندان به اجرا درآمده است.
آقایان پورمنصوری و شوقی نیز حدود چهار سال قبل بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بودند.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.
بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران طی بازه زمانی ۱ ژانویه ۲۰۲۴ تا ۲۰ دسامبر ۲۰۲۴، دستکم ۸۸۳ زندانی شامل ۵ کودک-مجرم در زندان های ایران اعدام شدند. این رقم در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته، حدود ۱۸.۳% افزایش داشته است. از این میزان حکم ۴ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین در این مدت، ۲۰۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند. لازم به ذکر است، در همین دوره احکام بدوی ۵۴ نفر دیگر نیز به تایید دیوان عالی کشور رسیده است.

تصویری از آیت پورمنصوری
بدون نظر
نظر بگذارید