خبرگزاری هرانا – یک متهم به قتل، توسط دادگاه کیفری استان تهران به اعدام محکوم شد و حکم صادره به تایید دیوان عالی کشور رسید.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، برای یک متهم به قتل حکم اعدام صادر شد.
آذرماه سال ۱۴۰۲ مردی زخمی از یکی از خیابانهای تهران به بیمارستان منتقل شد و به علت شدت جراحات وارده جانش را از دست داد. تحقیقات پلیس در این زمینه آغاز و مشخص شد که این شخص از بالای پشت بام به پایین پرتاب شده است.
در مسیر این تحقیقات، زنی به نام ستاره که با مقتول آشنایی داشته است، عنوان کرد: من به مواد مخدر معتادم و جایی برای خواب نداشتم. مدتی قبل در یک گرمخانه با محسن آشنا شدم.او گفت شبها در پشتبام یک خیاطی میخوابد. آن شب شهاب (مقتول) را به پشتبام آوردم. شهاب و محسن در گوشه پشتبام خوابیدند و من سمت دیگر پشتبام رفتم. اما نیمهشب با صدای درگیری آنها از خواب بیدار شدم. آنها باهم دست به یقه شده بودند که محسن، شهاب را به پایین پرتاب کرد.
سپس محسن بازداشت شد. وی در اعترافاتش گفت: شب حادثه، ستاره شهاب را به پشت بام آورده بود و از من خواست اجازه دهم آنجا بخوابد. اما نیمه شب متوجه رفتار مشکوک شهاب شدم. به همین خاطر با او درگیر شدم. در آن درگیری که در پشت بام کارگاه خیاطی رخ داد شهاب یک قدم به عقب برداشت و تعادلش را از دست داد و پایین افتاد. من هم از ترسم فرارکردم. اما مدام عذاب وجدان داشتم تا اینکه بعد از سه ماه فرار تسلیم شدم.
وی سپس توسط شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران به اعدام محکوم شد. حکم صادره در شعبه ۲۰ دیوان عالی کشور تایید شد.
بدون نظر
نظر بگذارید