خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  یوسف فرهادی بابادی به دادسرا احضار شد

یوسف فرهادی بابادی به دادسرا احضار شد

خبرگزاری هرانا – یوسف فرهادی بابادی، فعال محیط زیست، با دریافت ابلاغیه‌ای به شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان لردگان احضار شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یوسف فرهادی بابادی به دادسرا احضار شد.

بر اساس احضاریه ای که توسط شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان لردگان صادر و روز گذشته به آقای فرهادی بابادی ابلاغ شده است، از وی خواسته شده تا ظرف مدت پنج روز از زمان درج احضاریه در سامانه ابلاغ، جهت دفاع از اتهام “نشر اکاذیب از طریق فضای مجازی” در این شعبه حاضر شود.

یوسف فرهادی بابادی، تیرماه امسال، در رابطه با پرونده‌ای مجزا توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به تحمل دو سال حبس و پرداخت ۱۵ میلیون تومان جزای نقدی محکوم شد و حکم صادره سپس در دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید شده بود.

وی در تاریخ ۸ مهرماه احضاریه‌ای دریافت کرد. در این ابلاغیه از او خواسته شده بود جهت اجرای محکومیت حبس خود به دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۳ تهران، مستقر در زندان اوین، مراجعه کند.

جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات این شهروند در تاریخ ۱۲ تیرماه امسال در شعبه مذکور برگزار شده بود.

یوسف فرهادی بابادی، فعال محیط زیست اواخر فروردین ماه با دریافت ابلاغیه ای به شعبه یکم بازپرسی دادسرای اوین احضار شده بود. کیفرخواست پرونده وی از بابت اتهامات فوق در اردیبهشت ماه صادر شد.

این شهروند پیشتر نیز سابقه بازداشت دارد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید