خبرگزاری هرانا – روز چهارشنبه بیستم تیرماه، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات علی تیموری از مجروحان جنگ ایران و عراق، در شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات علی تیموری از مجروحان جنگ ایران و عراق برگزار شد.
در جریان این جلسه که روز چهارشنبه بیستم تیرماه، در شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج برگزار شده، آقای تیموری از بابت اتهامات تبلیغ علیه نظام و ارتباط با شبکه های معاند به دفاع از خود پرداخته است.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروند ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “مصداق اتهامات مطروحه علیه آقای تیموری انتشار تصاویری از حضور خود بر مراز محمد مهدی کرمی و کیان حسینی، معترضان اعدام شده، در صفحه اینستاگرامش و پخش آن از شبکه من و تو عنوان شده است.”
آقای تیموری در تاریخ چهاردهم بهمن ماه ۱۴۰۲، پس از حضور در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اشتهارد بازداشت شده بود. وی نهایتا در تاریخ شانزدهم بهمن ماه همان سال با تودیع وثیقه از ندامتگاه مرکزی کرج آزاد شد.
علی تیموری از مجروحان جنگ ایران و عراق و ساکن کرج است.











































بدون نظر
نظر بگذارید