خبرگزاری هرانا – جلسه بازپرسی بهروز ایزدی راد، شهروند بازداشتی، در دادسرای عمومی و انقلاب علی آباد برگزار شد. آقای ایزدی راد در زندان امیرآباد گرگان، محبوس است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جلسه بازپرسی بهروز ایزدی راد برگزار شد.
در جریان این جلسه که در شعبه دوم دادسرای عمومی و انقلاب علی آباد برگزار شده، آقای ایزدی راد از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام از طریق تحریک به اغتشاشات” به دفاع از خود پرداخت.
این شهروند بازداشتی مدتی پیش به دلیل عدم رعایت اصل تفکیک جرائم، توسط یکی از زندانیان مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود.
بهروز ایزدی راد، در تاریخ بیست و پنجم اردیبهشت ماه، توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در گرگان بازداشت و پس از ده روز نگهداری در یکی از سلول های انفرادی بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر به زندان امیرآباد گرگان منتقل شد.
آقای ایزدی راد پیشتر نیز در اوایل مهرماه ۱۴۰۱، در جریان اعتراضات سراسری توسط نیروهای امنیتی در استان گلستان بازداشت و بعد از مدتی به زندان امیرآباد گرگان منتقل شده بود.
وی نهایتا در ۲۸ آذرماه سال گذشته، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان علی آباد کتول به ریاست قاضی محمدرضا عموزاد خلیلی مجموعا به چهار سال و یک ماه حبس محکوم شد که پس از تسلیم به رای، محکومیت وی مجموعا دو سال و ده ماه حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی تقلیل پیدا کرد. وی نهایتا پس از تحمل حدود ۵ ماه حبس، در بهمن ماه سال گذشته، به دنبال صدور بخشنامه «عفو» از زندان آزاد شد.
بهروز ایزدی راد پیش از این نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و محکومیت را دارد.
بدون نظر
نظر بگذارید