خبرگزاری هرانا – قرار جلب به دادرسی نصراله فلاحی و فرزندانش اردوان و ارغوان فلاحی، سه تن از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، توسط شعبه ۶ دادسرای اوین صادر شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، قرار جلب به دادرسی نصراله فلاحی و فرزندانش اردوان و ارغوان فلاحی، صادر شد.
عرفان کرم ویسی، وکیل مدافع این افراد در صفحه شخصی خود نوشت: «نسبت به اتهامات موکلانم نصراله فلاحی و دختر ایشان ارغوان فلاحی مبنی بر “تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی و خارجی و عضویت در گروه های مخالف نظام” و همچنین اردوان فلاحی مبنی بر “مشارکت در تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی” قرار جلب به دادرسی توسط شعبه ۶ دادسرای اوین صادر شده است.»
به گفته آقای کرم ویسی، پرونده موکلانش “به دادگاه انقلاب تهران ارجاع داده شده است.” همچنین اتهامات “محاربه و افساد فی الارض” از عناوین اتهامی خانواده فلاحی حذف شده و در خصوص این اتهامات قرار منع تعقیب صادر گردیده است.
اردوان فلاحی، بیست و چهار ساله در تاریخ دوازدهم آبان سال گذشته در رابطه با اعتراضات سراسری در اصفهان بازداشت شد. همچنین آقای فلاحی، شصت و شش ساله به همراه دخترش ارغوان نیز در تاریخ سیزدهم آبان همان سال در شیراز بازداشت شدند.
آنها نهایتا در تاریخ بیست و سوم بهمن ماه ۱۴۰۱ به زندان اوین انتقال یافتند.
در رابطه با اعتراضات سراسری ۱۴۰۱
بازداشت مهسا امینی زن جوان ۲۲ ساله به بهانه بدحجابی توسط پلیس امنیت اخلاقی و سپس جان باختن او در زمان بازداشت به موج گسترده ای از اعتراضات سراسری در ایران دامن زد. معترضان در طولانی ترین اعتراض سراسری-پیوسته در عمر جمهوری اسلامی، با شعار محوری “زن، زندگی، آزادی” از ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ در اعتراض به عملکرد، قوانین و ساختار حکومت به خیابانها آمدند. هزاران بازداشت شده، صدها کشته و زخمی از جمله نتایج برخورد خشونت آمیز نهادهای امنیتی-انتظامی با معترضان است.
بدون نظر
نظر بگذارید