خبرگزاری هرانا – امروز یکشنبه ۱۳ آذرماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام “قتل” به اعدام محکوم شده بود، در زندان عادل آباد شیراز به اجرا درآمد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، سحرگاه امروز یکشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۱، یک زندانی در زندان عادل آباد شیراز اعدام شد.
در این گزارش هویت وی “زکریا ریگی، فرزند خدارحم و ساکن منطقه جام جم زاهدان” عنوان شده است.
بر اساس این گزارش، “آقای ریگی در سال ۹۹ طی یک نزاع و درگیری در شیراز مرتکب قتل شد. وی پس از بازداشت توسط مراجع قضایی به اعدام محکوم شد.”
بر اساس گزارش سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در بازه زمانی ۱۰ اکتبر ۲۰۲۱ تا ۷ اکتبر ۲۰۲۲، حداقل ۵۲۸ نفر در نقاط مختلف ایران به شیوه حلق آویز اعدام شدند، که این رقم در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته، حدود ۹۸ درصد افزایش داشته است. صدور و اجرای حکم اعدام شهروندان در ایران، در حالی رخ میدهد که بسیاری از متهمان از دسترسی به یک روند عادلانه دادرسی محروماند.
بدون نظر
نظر بگذارید