خبرگزاری هرانا – امروز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشتماه، در پی برگزاری تجمع سراسری معلمان و فرهنگیان کشور تاکنون دستکم ۹ تن در شهرهای یاسوج، تهران و اهواز بازداشت شدند. بر اساس گزارش ها در برخی شهرها از جمله تهران، اصفهان و یاسوج جهت جلوگیری از تجمع معلمان، جو شدید امنیتی حاکم بوده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، امروز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۱، در پی فراخوان شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، شماری از معلمان و فرهنگیان شاغل و بازنشسته، در شهرهای مختلف کشور دست به تجمع زدند.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، از بازداشت دستکم ۵ شهروند در تجمعات معلمان یاسوج، ۳ شهروند در تهران و یک شهروند اهواز خبر داد.
مسعود فرهیخته، ژاله روحزاد و لطف الله جمشیدی، در مقابل مجلس شورای اسلامی در تهران و سیامک چهرازی در اهواز، بازداشت شدند. بازداشت آقای چهرازی همراه با ضرب و شتم صورت گرفته است.
طی روزهای اخیر، شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، در فراخوانی از تمامی فرهنگیان شاغل و بازنشسته سراسر کشور دعوت کرد که در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، در روز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۱، دست به تجمع اعتراضی بزنند.
معلمان معترض مطالبات خود را آزادی معلمان زندانی، اجرای کامل قانون رتبه بندی فرهنگیان شاغل و همچنین قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان، آموزش رایگان و با کیفیت برای دانش آموزان و تشکیل کلاسهای درس با ظرفیت حداکثر ۱۶ دانش آموز عنوان کردند.
بدون نظر
نظر بگذارید