خبرگزاری هرانا – روز گذشته و امروز سه شنبه ۲۱ مردادماه، کارگران نیشکر هفت تپه در پنجاه و هشتمین روز از اعتصابشان در مقابل فرمانداری شهر شوش، جمعی از آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی در مقابل وزارت آموزش و پرورش، گروهی از کارگران هپکو اراک در محوطه این شرکت، شماری کارکنان بهداشت و درمان استان تهران در مقابل سازمان اداری و استخدامی کشور، رانندگان اتوبوس یک شرکت خصوصی در تهران در یکی از خیابانهای این شهر، تنی چند از نیروهای قراردادی و شرکتی ایثارگران در مقابل ساختمان مجلس، کارگران بازنشسته شرکت میان آب در مقابل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهر شوش و رانندگان اتوبوسرانی ارومیه با برگزاری تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، امروز سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، کارگران نیشکر هفت تپه در پنجاه و هشتمین روز از اعتصابشان با تجمع در مقابل فرمانداری شهر شوش خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
معترضان اهم مطالبات خود را پرداخت معوقات مزدی، رسیدگی به وضعیت شغلی، تعیین تکلیف شرکت، بازگشت به کار همکاران اخراج شده، ابطال واگذاری شرکت به بخش خصوصی و همچنین تمدید مهلت دفترچههای درمانی، عنوان کردهاند.
تجمع آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی
به گزارش ایلنا، امروز سه شنبه ۲۱ مرداد، جمعی از آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی با تجمع مقابل وزارت آموزش و پرورش خواستار تعیین تکلیف شدند.
بر اساس این گزارش، این آموزشدهندگان که آموزشدهندگان فرد به فرد قبل از سال ۹۲ هستند، میگویند: “ما علیرغم فعالیت چندساله جزو مشمولین آزمون قرار نگرفتیم. ما بلاتکلیف ماندهایم و خواستار تعیین تکلیف هستیم”.
به گفته معترضان: “آموزشدهندگان قبل ۹۲ حتی به عنوان حقالتدریس هم جذب نشدهاند و به هرجا مراجعه کردهاند، به آنها گفته شده باید منتظر آزمون مشمولین شوند”.
آنها میگویند: “حالا که آزمون به پایان رسیده، باید آموزشدهندگان فرد به فرد نیز تعیین تکلیف شوند”.
تجمع کارگران هپکو
به گزارش ایلنا، امروز دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، جمعی از کارگران هپکو اراک برای هشتمین روز با تجمع در داخل محوطه شرکت، خواستار پاسخگویی مسئولان و رسیدگی به مطالباتشان شدند.
این کارگران که نسبت به توقف تولید و بلاتکلیفی وضعیت شرکت اعتراض دارند، خواستار پاسخگویی مدیرعامل و مجموعه مدیریتی شرکت هستند.
آنها میگویند: “یک سال است که تیم مدیریتی سازمان خصوصیسازی در هپکو مستقر شده است اما با این حال، هنوز هیچ سفارش ساخت نداریم و همچنان تولید تعطیل است”.
کارگران هپکو میگویند: “در این چند روز که ما اعتراض صنفی داشتیم، مدیرعامل حاضر به پاسخگویی نشد؛ امروز هم مقابل درب اتاق مدیرعامل منتظر هستیم یا بیاید و به حرفهای ما کارگران گوش بدهد و در نهایت، به ما پاسخ بدهد که چرا هپکو همچنان زمین خورده است و فکری به حال آن نمیکنند!”
گفتنی است کارگران هپکو دو ماه معوقات مزدی پرداخت نشده دارند.
تجمع کارکنان بهداشت و درمان
به گزارش ایلنا، روز دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، شماری کارکنان بهداشت و درمان استان تهران، مقابل سازمان اداری و استخدامی کشور، تجمع کردند و خواستار تبدیل وضعیت استخدامی خود شدند.
به گفته شهروندان معترض: “مجلس و دولت درخواست ما را پاسکاری میکنند. مجلس به گردن دولت میاندازد و دولت به گردن مجلس؛ سرآخر ما میمانیم و اعتراضاتی که تا این لحظه به جایی نرسیدهاند”.
آنها با بیان اینکه خواهان استخدام به شکل پیمانی یا برخورداری از قرارداد مستقیم با دانشگاههای علوم پزشکی هستند، گفتند: “دولت ابتدا باید بپذیرد که نیروی شرکتی، محروم است. در واقع نه دستمزد مناسبی نسبت به نیروهای قراردادی، رسمی و پیمانی دریافت میکنیم و نه اینکه امنیت شغلی داریم؛ درحالیکه نیروهای رسمی هم از این مزایا بهرهمند میشوند و هم از دیگر امتیازاتی که دولت در نظر گرفته است، مانندِ فوقالعاده ویژه و افزایش امتیازات متناسب با فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری”.
کارکنان معترض بهداشت و درمان استان تهران با بیان اینکه ظهور شرکتهای واسطه در دانشگاههای علوم پزشکی به تضییع حقوق نیروی انسانی میانجامد، گفتند: “شرکتهای واسطه میخواهند هزینههای خود را کم کنند و کاری با خواستههای صنفی نیروی کار ندارند؛ ذات کار آنها منفعتطلبی است؛ پس حداقل به طرف قرارداد شدن با دانشگاههای علوم پزشکی نیاز داریم”.
تجمع رانندگان اتوبوسرانی تهران
به گزارش مهر، امروز سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، حدود ۶۰ راننده اتوبوس یک شرکت خصوصی در تهران نسبت به تعویق ۴ ماهه در پرداخت حقوقشان در محدوده خیابان هنگام حوالی اتوبان شهید بابایی تجمع کردند.
آنها تأسیس شرکتهای خصوصی را ظلم به رانندگان اتوبوس عنوان کرده و بر روی بنرهایی که روی اتوبوسهای خود نصب کرده بودند، این مساله را به نام اتوبوسرانان و به کام شرکتهای خصوصی خواندند.
یکی از این رانندگان معترض با اشاره به عدم پرداخت حقوق رانندگان این شرکت گفت: “ما بیش از ۱۷ ساعت در روز کار میکنیم، اما در شرایط سخت اقتصادی دوران کرونا، حقوقی به ما پرداخت نشده است”.
اعتصاب رانندگان اتوبوسرانی ارومیه
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز دوشنبه ۲۰مرداد ماه ۱۳۹۹، رانندگان اتوبوسرانی ارومیه دست به اعتصاب زدند.
بر اساس این گزارش، اعتصاب این شهروندان در اعتراض به پائین بودن کرایه حمل مسافر و همچنین افزایش بی رویه قیمت کالاها و منصفانه نبودن درآمد با خرج کرد روزانه و گرانی صورت گرفته است.
تجمع نیروهای قراردادی و شرکتی ایثارگران
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، گروهی از نیروهای قراردادی و شرکتی ایثارگران با تجمع مقابل ساختمان مجلس خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
بر اساس این گزارش، این شهروندان در اعتراض به اجرا نشدن بند ذ ماده ۸۷ قانون ایثارگران دست به تجمع زدند.
این بند ناظر بر تبدیل وضعیت ایثارگران مشمول از شرکتی، قراردادی، پیمانی و رسمی آزمایشی به رسمی و استخدامی است.
تجمع کارگران بازنشسته شرکت میان آب
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران بازنشسته شرکت میان آب در مقابل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهر شوش دست به تجمع زدند.
بر اساس این گزارش، این کارگران بازنشسته در این تجمع خواهان دریافت حق سنوات خود و اعمال ماده ۲۶ قانون کار شدند.
بدون نظر
نظر بگذارید