خبرگزاری هرانا – طی روز گذشته و امروز، جمعی از نمایندگان کارکنان تعاونی سهام عدالت کشور، جمعی از دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی، جمعی از اهالی “ده ونک” تهران و جمعی از کارگران پتروشیمی فارابی در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، جمعی از نمایندگان کارکنان تعاونی سهام عدالت کشور صبح امروز، یکشنبه (یکم مهرماه) با سفر به تهران برای بار چندم مقابل ساختمان سازمان خصوصیسازی حاضر شدند.
صبح امروز گروهی از نمایندگان کارکنان تعاونی سهام عدالت کشور با حضور مقابل ساختمان سازمان خصوصیسازی برای چندمین بار خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
این گروه از کارگران که از نقاط مختلف کشور برای پیگیری وضعیت شغلی و مطالبات معوقه خود عازم تهران شدهاند، میگویند: “حدود ۱۵۰۰ نفر هستیم که پس از ۱۱ سال فعالیت در دفاتر شرکتهای تعاونی سهام عدالت، هنوز وضعیت شغلیمان مشخص نیست و در عین حال به دلیل پرداخت نشدن حدودا ۴۲ ماه از مطالبات مزدیمان، در وضعیت بد معیشتی قرار داریم”.
یکی از معترضان حاضر در تجمع در تشریح مشکلات صنفی خود و همکارانش گفت: “باوجود اصلاح مصوبه و پرداخت بودجه ۲۵ میلیاردی برای حقوق معوقه و سنوات ۹۴ لغایت ۹۶ کارکنان تعاونیهای سهام عدالت شهرستانهای کشور که بیش از نود درصد آنها از مددجویان تحصیلکرده نهادهای حمایتی بهزیستی و کمیته امداد امام و از اقشار ضعیف جامعه هستند، متاسفانه سازمان خصوصیسازی برخلاف مصوبه مورخ۷ شهریورماه ۹۷ هیات وزیران اعلام نموده از هر شرکت تعاونی سهام عدالت شهرستانی فقط به دو نفر امکان پرداخت حقوق آنهم به ازای هر نفر در ماه ۹۹۲هزار تومان را دارد که زیر حداقل قانونی کار است”.
او با بیان اینکه در اردیبهشت۸۷ توسط هیات عالی واگذاری و وزارت تعاون و سازمان خصوصیسازی آییننامهای که هم تعداد نیروی کار اداری و هم فرمول محاسبه و تعیین سقف حقوق مشخص شده و به تعاونیهای شهرستانی سهام عدالت ابلاغ شده است، افزود: “متاسفانه سازمان خصوصیسازی به این آییننامه هم پایبند نیست و تعهدنامهای که در جهت پرداخت مطالباتمان تنظیم نموده، غیرقانونی و خلاف مصوبه هیات دولت است”.
به گفته وی، سهشنبه هفته گذشته (۲۰ شهریور ماه) چند نفر از کارکنان تعاونی سهام عدالت به صورت حضوری با برخی مسئولان ذیربط سازمان خصوصیسازی جلسهای برای پرداخت بودجه و رفع موانع ایجاد شده توسط سازمان خصوصیسازی برقرار کردند اما متاسفانه سازمان حاضر نشده از رفتارهای غیرقانونی خود در نحوه پرداخت دست بردارد.
او با بیان اینکه پیش از این نیز آنها چندین بار مقابل ساختمانهای مجلس شورای اسلامی، وزارت اقتصاد و سازمان خصوصیسازی تجمع کرده بودند، افزود: “در همه این تجمعات مسئولان مربوطه وعده پیگیری مطالباتشان را دادهاند اما هیچکدام عملی نشده است”.
این کارگر همچنین اظهار داشت: “هر یک از ما کارگران با چند سر عائله برای چندمین بار برای دریافت حداقل مطالبات مزدیمان از شهرستانهای دورافتاده برای اعتراض به تهران سفر کردهایم. درحالی هنوز وضعیت شغلی و پرداخت مطالبات مزدیمان هنوز نامشخص است که تعداد زیادی از ما امروز اول مهر توانایی مالی کافی برای ثبتنام و خرید لوازم تحریز فرزندانمان را در مدرسه نداشتهایم و این بسیارتاسفبار است”.
صبح امروز صورت گرفت؛ تجمع دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در اعتراض به انتقال دانشجویان از خارج
به گزارش آنا، جمعی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در اعتراض به انتقال دانشجویان از دانشگاههای خارجی به این دانشکده اعتراض کردند.
این در حالی است که حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیهای اعلام کرده بود که انتقال دانشجویان پذیرفتهشده سال ۲۰۱۹ به دانشگاههای داخل کشور ممنوع است.
شنیدهها حاکی از این است که مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قصد دارند که با انتقال ۱۰۰ دانشجو به دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه موافقت کنند.
برخی از دانشجویان از قول رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی میگویند این دانشگاه از وزارت برای قبول و تائید تحصیل حدود ۱۰۰ دانشجوی انتقالی از دانشگاه های کشورهایی چون فیلیپین ، مجارستان ، اسلواکی که بعضا از فرزندان مسئولین کشور هم هستند، تحت فشارند.
این دانشجویان در نامه سرگشادهای به رئیس این دانشگاه اعتراض خود نسبت به مشکلات عدیده در این دانشکده و برخی فشارهای سیاسی برای تحصیل غیرقانونی آقازادههای خارجنشین در این دانشگاه اعلام کرده بودند.
در بخشی از این نامه چنین آمده است: “با توجه به مشکلات مالی دانشکده، متأسفانه تأمین مواد و تجهیزات لازم که برای استفاده در آموزش و درمان ضروری است با مشکلات فراوانی روبرو شده است. از طرفی خرید این تجهیزات به وسیله دانشجویان نیز بار مالی فراوانی را به دانشجویان و خانواده آنها تحمیل خواهد کرد. در ضمن با تعطیلی پردیس جمالزاده به علت مشکلات مالی و عدم تکمیل ساختمان دربند برای دانشجویان پردیس، تعداد زیادی از این دانشجویان نیز که دانشگاه وظیفه تأمین شرایط آموزشی مناسب را برای آنها دارد، وارد دانشکده اصلی شدهاند. این امر ضمن اینکه به حل مشکل دانشجویان پردیس کمکی نکرده است، بر مشکلات دانشجویان دانشکده اصلی نیز افزوده است. مشکلی که پیش از این نیز بارها از سوی دانشجویان و هیأت رئیسه مطرح شده ولی تاکنون راه حل مناسبی برای آن اندیشیده نشد تا که به اینجا رسید”.
در قسمتی دیگر از این نامه اعلام شده است: “در کنار همه این مشکلات، بهتازگی بحث ورود دانشجویان تکمیلی نیز مطرح شده است. طرحی که اساساً و به اذعان همه استادان و خبرگان دانشکده نتیجهای جز شکست برای دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی و نزول جایگاه آن نخواهد داشت. برای اطلاع شما عرض میکنیم که پذیرش این دانشجویان که به دانشکده تحمیلشدهاند، حداقل شرایط لازم و موجود در آییننامه را نیز ندارند. بدون شک ورود این دانشجویان به دانشکده ضمن افزایش بار مشکلات موجود زمینهساز مشکلات دیگری در شکل برخورد دانشجویان با یکدیگر خواهد بود”.
در این نامه آمده است: “ما دانشجویان دندانپزشکی شهیدبهشتی این دانشکده را خانه خود میدانیم و برای اعتلای آن از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد. لذا آمادگی خود را برای رفع مشکلات اعلام میکنیم. بدیهی است همه دانشجویان دانشکده در مقابل هر طرحی که نتیجه آن نزول جایگاه علمی دانشکده و تخریب این خانه باشد ایستادگی خواهند کرد”.
در قسمتی دیگری از این نامه به عنوان انتظارات تأکید شده است: “موقعیت جغرافیایی دانشکده و قرار گرفتن آن در شمال شهر سبب عدم وجود بیماران بومی متقاضی دریافت خدمات رایگان یا ارزانقیمت دندانپزشکی شده است. جذب بیمار مستلزم اقدامات چند جانبه شامل اطلاعرسانی گسترده در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار نیازمند است که لازم است در این حیطه دانشگاه اقدام و ابتکار عمل به خرج دهد”.
همچنین این دانشجویان خواستار پرداخت مبالغ کسری بودجه و معوقات دانشکده از طرف دانشگاه و تأمین مواد و تجهیزات لازم که برای استفاده در آموزش و درمان ضروری است، شدند.
تجمع جمعی از اهالی “ده ونک” مقابل شورای شهر تهران
به گزارش ایسنا، صبح امروز جمعی از اهالی “ده ونک” مقابل شورای اسلامی شهر تهران تجمع کردند
تجمع کنندگان که تعداد آنها حدود ۴۰ نفر بود، اعلام کردند که از اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت حل مشکل وضعیت مالکیت زمین هایشان که در مجاورت دانشگاه الزهرا قرار دارد، کمک میخواهیم.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران پیش از این در بازدید از ده ونک، قول پیگیری مشکلات ما را دادهاند، اما در حال حاضر هنوز اتفاقی رخ نداده است.
با هدایت حراست شورای اسلامی شهر تهران نماینده این تجمع کنندگان به داخل ساختمان شورا هدایت شد تا مشکلات آنها صورت جلسه شود.
اعتراض کارگران پتروشیمی فارابی به عدم اجرای طرح طبقهبندی مشاغل/روابط عمومی: نیازمندِ نقدینگی پایدار هستیم
به گزارش ایلنا مورخ ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۷، کارگران پتروشیمی فارابی خواستار اجرای طرح طبقهبندی مشاغل هستند. روابط عمومی شرکت از برگزاری مجمع عمومی فوقالعاده در آینده نزدیک خبر میدهد.
در روزهای گذشته، کارگران پتروشیمی فارابی در اعتراض به عدم اجرای طرح طبقهبندی مشاغل دست به اعتراض زدند. این دومین بار در ماه جاری است که کارگران قراردادیِ پتروشیمی فارابی، نسبت به عدم اجرای طرح طبقهبندی مشاغل اعتراض میکنند.
این کارگران میگویند: “قرار بوده به زودی طرح طبقهبندی مشاغل اجرا شود ولی هنوز زمان آن مشخص نیست و ما نمیدانیم تا چه زمان باید صبر کنیم”.
این کارگران با بیان اینکه در بسیاری از پتروشیمیها، طرح طبقهبندی اجرایی میشود، میگویند: “از تبعیض خستهایم و از مدیران شرکت میخواهیم که هرچه زودتر فکری به حال ما بکنند”.
به گفتهی این کارگران، اجرای طرح طبقهبندی مشاغل در پتروشیمیها، نص صریح قانون است و نباید در تمکین به آان، اهمال شود.
برگزاری مجمع فوقالعاده قبل از پایان مهرماه
در عین حال اسماعیل طرفی (مدیر روابط عمومی پتروشیمی فارابی) در ارتباط با خواستههای کارگران به ایلنا گفت: “مطالبات کارگران را میدانیم ولی منتظر برگزاری مجمع عمومی فوقالعاده برای بررسی مشکلات شرکت هستیم و پس از آن تکلیف مطالبات کارگران مشخص میشود. این موضوع را به کارگران نیز گفتهایم و از آنها خواستهایم صبر کنند تا مشکلات حل شود”.
وی بابیان اینکه زمان برگزاری جلسه در سامانه «کدال» مشخص خواهد شد، گفت: “حتماً تا آخر مهرماه جلسه برگزار خواهد شد”.
وی افزود: “مشکلات فارابی باید به صورت «ریشهای» حل شود تا بعد از آن بتوان طرح طبقهبندی را اجرا کرد؛ اگر بتوانیم مواد اولیه تهیه کنیم و مخازن هم به سرویس اضافه شوند، نقدینگی مورد نیاز برای اجرای طرح طبقهبندی مشاغل فراهم میشود”.
وی تاکید کرد: “ما نیاز به نقدینگی پایدار داریم و نقدینگی موقت برای اجرای طرح کارایی ندارد”.
طرفی پیش از این به ایلنا گفته بود: “شرکت پتروشیمی فارابی تحت پوشش ماده ۱۴۱ قانون تجارت قرار گرفته و ورشکسته است و باید ابتدا این مشکل حل شود ولی کارگران دور تازهای از اعتراضات را آغاز کردند”.
بدون نظر
نظر بگذارید