|
بيكاري لرستانها نتيجه سه دهه بيتوجهي دولتها است
رضا رحيمي نماينده خرمآباد گفت: در حال حاضر استان لرستان از فقر و بيكاري رنج ميبرد و نميتوان اين معضل را به يك قسمت خاص از استان مختص كرد.
خبرگزاری هرانا - حقوق کارگران: نماينده خرمآباد در مجلس شوراي اسلامي اعلام کرد که بيكاري معضلي سراسري است و به شهر يا استان خاصي مختص نميشود و شاید درصد بیکاری در یک استان پایین تر باشد اما نمیتوان گفت که مشکل بیکاری وجود ندارد.
وي درگفتگو با ايلنا وضع كنوني لرستان را حاصل 30 سال بيتوجهي دولت دانست و گفت: "استان لرستان نه از سازندگيهاي دولت هاشمي رفسنجاني چيزي گيرش آمد، نه دولت اصلاحطلب خاتمي فقر و بيكاري لرستان را كاهش داد و نه از دولت عدالت محور احمدينژاد رشدي داشت." او ابراز امیدواری کرد که از شعارهای دولت دهم چیزی نصیب استان لرستان شود.
وی گفت خرم آباد در سال 54 شهر نمونه کشور بوده است ولی در 35 سال گذشته نه تنها پیشرفت نکرده است بلکه پس رفت نیز کرده است و در حال حاضر بیکاری و فقر استان را با چالشهای جدی مواجه کرده است. وی همچنین افزود که در مقایسه با شهرهای اهواز، کرمانشاه و همدان به خرم آباد توجه نشده است.
رحيمي نسب در پاسخ به اينكه شهرهاي كوچك استان محرومتر از خرمآباد هستند گفت:" اگر در خرمآباد پل زيرگذر يا جادهاي احداث ميشود نبايد مردم لرستان گمان كنند كه تبعيض شده و مركز استان مورد توجه قرار گرفته بلكه مشكل در اينجاست كه بودجه استان بسيار ناچيز است و رغبت به سرمايهگذاري در آن پايين است. "
عضو كميسيون اجتماعي مجلس از مردم لرستان خواست تا اين استان را يك پارچه تصور كنند و گفت:" اگر مركز استان در مقايسه با ساير مناطق نسبت يك به 10 رفاه و خدمات را داشت قابل بحث بود اما كل استان در محروميت و مشكل به سر ميبرد و شايد خرمآباد با مناطق محرومتر نسبت يك به 2 را داشته باشد."
منبع خبر :
بالاترین
دنباله
|