آخرین شماره ماهنامه

دانشجویان

شورای دفاع از حق تحصیل: ۵۴ دانشجو از ادامه تحصیل محروم شدند

خبرگزاری هرانا - شورای دفاع از حق تحصیل اعلام کرده که در میانه‌ی سال تحصیلی جاری تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های مختلف کشور به شیوه‌ای جدید و به شکلی غیرقانونی ستاره‌دار و از ادامه تحصیل محروم شده‌اند.

در بخشی از این بیانیه که در اختیار ادوارنیوز قرار گرفته آمده است: چنین رفتار سیاسی و کاملا غیرقانونی در حالی صورت می‌گیرد که طبق آیین‌نامه کمیته انضباطی دانشجویان، اخراج دانشجو از دانشگاه مجازاتی است که به علت سنگین بودن، صدور آن تنها در صلاحیت کمیته مرکزی انضباطی مستقر در وزارت علوم است.

 

اعتراض دو سازمان حقوق بشری به فشارهای حکومتی بر دانشجویان ایران

خبرگزاری هرانا - همزمان با روز اول مهر و آغاز سال تحصیلی در ایران، دو سازمان عفو بین‌الملل و دیدبان حقوق بشر به فشارهای تازه حکومت بر دانشجویان در کشور اعتراض کرده و این اقدامات را باعث "ایجاد فضای ترس" و "پسرفت تحصیلی" در ایران دانستند.

بنا بر گزارش سازمان عفو بین‌الملل که روز جمعه در وب‌سایت این سازمان منتشر شده است، میزان آزار و اذیت دانشجویان ایرانی از سوی دولت از اردیبهشت‌ماه اخیر شدت گرفته و بازداشت و بازجویی "ده‌ها" دانشجو در هفته‌های اخیر، ممنوع کردن شماری از رشته‌ها برای دختران، و طرح‌های تفکیک جنسیتی و "اسلامی‌سازی" دانشگاه‌ها باعث پسرفت کیفیت تحصیلی در ایران شده‌ است.

 

هرانا؛ بیانیه ۱۲۸ تن از فعالان دانشجویی در حمایت از دانشجویان دانشگاه اصفهان

خبرگزاری هرانا - بیانیه ۱۲۸ تن از فعالان فعلی و سابق جنبش دانشجوئی ایران در داخل کشور درباره حمایت از دانشجویان دانشگاه اصفهان و دفاع از حریم دانشگاه.

به دخالت نهادهای غیر دانشگاهی در دانشگاه‌ها پایان دهید

 

بیانیه مشترک ۱۷ سازمان حقوق بشری در مورد حق تحصیل و آزادی علمی در ایران

بنیاد عبدالرحمن برومند، عفو بین الملل، عرصه سوم، مادهٔ ۱۹، جامعه بین المللی بهاییان، کمیته گزارشگران حقوق بشر، موسسه مطالعات حقوق بشر قاهره، دانشجویان سبز حامی دموکراسی برای ایران – جنوب کالیفرنیا، مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دیده‌بان حقوق بش، کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران، فدراسیون بین المللی جامعه‌های حقوق بشر، مرکز اسناد حقوق بشر ایران، جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران، جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی، انجمن دانشجویان دموکراسی خواه دانشگاه جورج واشینگتن، اتحاد برای ایران

 

شورای دفاع از حق تحصیل: به آپارتاید آموزشی خاتمه دهید

شورای دفاع از حق تحصیل: به آپارتاید آموزشی مستمر، نهادمند و برنامه‌ریزی شده خاتمه دهید

هفت سال پس از روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد، روند محروم کردن دانشجویان از حق اولیه تحصیل همچنان ادامه دارد و دانشجویان ستاره دار و محروم از تحصیل همچنان زندانی هستند و هر روز بر تعداد آنان افزوده می‌شود. اعمال آپارتاید آموزشی به ویژه طی سه سال گذشته شتاب بیشتری گرفته و صد‌ها دانشجو به واسطه احکام کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها و کمیته انضباطی مرکزی مستقر در وزارت علوم و روند غیرقانونی ستاره دار کردن دانشجویان در کنکور کار‌شناسی ارشد، از تحصیل محروم شده‌اند. در این مدت ده‌ها تن از این دانشجویان محروم از تحصیل، بازداشت و با احکام سنگین زندان مواجه شده‌اند.

 

دانشجویانی را که به دلیل ابراز عقیده زندانی شده اند آزاد کنید

دیده‌بان حقوق بشر امروز گفت که مقامات ایرانی باید فوراً ده‌ها دانشجوی دانشگاه را که به دلیل ابراز عقاید سیاسی مسالمت آمیز خود در پشت می‌له‌های زندان هستند آزاد کرده و به آزار و اذیت فعالان دانشجویی در محیط دانشگاه‌ها در سراسر کشور پایان دهند. دیده‌بان حقوق بشر این درخواست را به عنوان بخشی از یک کمپین مشترک مطرح کرد که توسط دانشجویان ایرانی و بین المللی و گروهای حقوق بشری برای افشای سیاست‌های سرکوب سیستماتیک دولت علیه دانشجویان به دلیل فعالیت‌های سیاسی آنان راه اندازی شده است.

 
آخرين خبرها
اخبار جدید
خبرنامه هرانا

نام و نام خانوادگی:

آدرس پستی:

آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی