آخرین شماره ماهنامه

اخبار

هرانا؛ مصطفی مصری در زندان ارومیه با دوختن لبانش دست به اعتصاب زد

خبرگزاری هرانا - مصطفی مصری زندانی سیاسی کُرد محیوس در زندان مرکزی ارومیه از روز یک شنبه با دوختن لبان خود اقدام به اعتصاب غذا کرد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این زندانی سیاسی به دلیل ممانعت از انتقال اش به زندان شهر نقده دست به اعتصاب غذا زده است و مامورین زندان نیز وی را بلاقاصله به سلول انفرادی منتقل کردند.

 

هرانا؛ بلاتکلیفی رضا اکبری منفرد در چهارمین ماه بازداشت

خبرگزاری هرانا - رضا اکبری منفرد، فعال سیاسی و از خانواده قربانیان قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ با گذشت چهارماه از بازداشت وی کماکان در بند ۲۰۹ زندان اوین بسر می برد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، نامبرده در تاریخ ۲۶ دی ماه به همراه پسرش علی اکبری منفرد در منزلش بازداشت شد و با گذشت بیش از چهارماه کماکان در سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین بسر می برد.

 

هرانا؛ دکتر هانی یازرلو بازداشت شد

خبرگزاری هرانا - دکتر هانی یازرلو فعال سیاسی باسابقه در منزل شخصی خود بازداشت شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دکتر هانی یازرلو فعال سیاسی با سابقه که پیشتر از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی یحی پیرعباسی به ۱ سال حبس و ۱۵ سال تبعید محکوم شده بود جهت اجرای محکومیت خود بازداشت و روانه زندان شده است.

 

فواد صادقی، فعال رسانه‌ای نزدیک به هاشمی بازداشت شد

خبرگزاری هرانا - فواد صادقی از فعالان رسانه ای نزدیک به هاشمی رفسنجانی روز شنبه بعد از احضار به دادستانی بازداشت شده است.

به گزارش جرس، فواد صادقی، سردبیر سایت بازتاب امروز است که از مدتی پیش فیلتر شد. پیش از این علی غزالی مدیر مسئول سایت بازتاب نیز بازداشت شده بود.

 

هرانا؛ احضار زندانیان سیاسی به زندان ادامه دارد

خبرگزاری هرانا – در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، ژیلا کرم زاده‌مکوندی، مسعود باستانی، احمد زیدآبادی، بهمن احمدی امویی و دیدار رئوفی به زندانهای خود بازگشتند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ژیلا کرم زاده‌مکوندی از مادران صلح که در زندان به سر میبرد و هفته ی قبل به مرخصی آمده بود دیروز به زندان اوین بازگشت.

 

شاهرخ زمانی و خالد حردانی دست به اعتصاب غذا زدند

خبرگزاری هرانا - شاهرخ زمانی و خالد حردانی، دو تن از زندانیان سیاسی محبوس در زندان رجایی‌شهر کرج، دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

به دنبال تخریب منزل ٧ شهروند عرب در محله‌ی "شلنگ‌آباد" اهواز توسط مأموران شهرداری با بولدوزر ، شاهرخ زمانی و خالد حردانی در جهت حمایت از خانواده‌های فوق و اعتراض به این عملکرد ماموران امنیتی از روز  شنبه ۲۸ اردی‌بهشت ماه دست به اعتصاب غذای تر زده‌اند.

 

مرگ يک کارگر ساختمانی در جنت آباد تهران

خبرگزاری هرانا - رئیس کلانتری ۱۳۸ جنت آباد تهران، از مرگ یک کارگر ساختمانی در محدوده‌ی جنت آباد،‌ خبر داد.

پرویز حسینی فر،‌ رئیس کلانتری ۱۳۸ جنت آباد، ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پلیس، ضمن اعلام این خبر گفت: "این کارگر ساختمانی هنگام کار بر روی نمای یک ساختمان از بالای داربست سقوط کرد و فوت شد."

 

هرانا؛ برقراری فضای نظامی- امنيتی در تهران، اصفهان و تبريز

خبرگزاری هرانا - همزمان با نزدیک شدن به اعلام نتایج تایید صلاحیت‌های نامزدهای یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوی در ایران و گمانه‌زنی‌ها در خصوص رد یا تایید صلاحیت برخی کاندیداها توسط شورای نگهبان، گزارش‌ها از تهران و چند شهر دیگر کشور حاکی از آن می‌باشد که از روز گذشته فضای نظامی- امنیتی در این شهرها حاکم شده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در تهران و هم‌چنین اصفهان و تبريز از روز گذشته، فضای امنيتی حاکم شده و از صبح امروز جو امنیتی حاکم بر آنها تشدید شده است.

 

محکومیت یک نفر دیگر از متهمان حادثه‌ی خمینی شهر به اعدام

خبرگزاری هرانا - گزارش‌ها حاکی از آن است که یکی دیگر از متهمان پرونده‌ی حادثه‌ی خمینی‌شهر نیز اعدام خواهد شد.

به گزارش مهر، محمدرضا حبیبی با بیان اینکه "این پرونده در حال حاضر روال قانونی را طی می‌کند" گفت: همانطور که پیش از این اعلام شد ۴ نفر از متهمان این پرونده اعدام شدند. برای یکی دیگر از متهمان نیز حکم اعدام صادر شده و حکم به تایید دیوان عالی رسید که حکم این فرد در فرصت مناسب اجرا خواهد شد.

 
آخرين خبرها
اخبار جدید
خبرنامه هرانا

نام و نام خانوادگی:

آدرس پستی:

آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی