صفحه نخست اقلیت های مذهبی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی

اقلیت های مذهبی

هرانا؛ محکومیت سه شهروند بهایی و فعال حقوق کودکان در کرمان

خبرگزاری هرانا - سه شهروند بهایی و فعال حقوق کودکان در کرمان به نامهای سامان استوار، نهاله شهیدی و سحر بیرم‌آبادی هرکدام به دوسال حبس تعزیری و یک سال حبس تعلیقی محکوم شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دادگاه انقلاب شهر کرمان حکم سه شهروند بهایی و فعال حقوق کودکان را که در اسفند ماه سال ۸۹ به جرم سوادآموزی و کمک درسی به کودکان زلزله زده شهرستان بم دستگیر و پس از مدتی بازداشت به قید وثیقه آزاد شده بودند؛ اعلان کرد.

 

هرانا؛ انتقال سریر صادقی به بازداشتگاه مرکزی شیراز

خبرگزاری هرانا - سریر صادقی شهروند بهایی ساکن کرج که توسط نیروهای امنیتی در منزل مسکونی خود در کرج بازداشت شده بود، بعد از گذشت ۳۸ روز از تاریخ بازداشت به بازداشتگاه مرکزی شیراز منتقل شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سریر صادقی شهروند بهایی ساکن کرج، پس از تحمل آزار و اذیت‌های فراوان در اداره اطلاعات کرج در تاریخ ۲۶/۲/۹۱ بعد از گذشت ۳۸ روز از تاریخ بازداشت به بازداشتگاه مرکزی شیراز منتقل شد، ولی مسئولین کماکان حاضر به دادن هیچ گونه پاسخی به خانواده سریر صادقی در مورد علت بازداشت وی نمی‌باشند.

 

هرانا؛ بازداشت دو شهروند بهایی در سمنان

خبرگزاری هرانا - ماموران امنیتی سمنان صبح روز دوشنبه به منازل دوشهروند بهایی مراجعه و پس از تفتیش محل ایشان را بازداشت نمودند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ماموران اداره اطلاعات سمنان صبح روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ به منازل دو شهروند بهایی ساکن شهر مزبور به نام‌های افراسیاب سبحانی و اکبرپورحسینی مراجعه کرده و پس از تفتیش محل به همراه نامبردگان به محل‌های کسب ایشان می‌روند. ماموران پس از بازرسی کامل مغازه‌های این دو شهروند بهایی، ایشان را بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل می‌کنند.

 

کشته و زخمی شدن سه نفر در راسک توسط نیروی انتظامی

خبرگزاری هرانا - به دنبال دستگیری مولوی عبدالغفار نقشبندی، فرزند امام جمعه راسک، مردم منطقه در مقابل نهادهای نظامی و امنیتی راسک، مرکز شهرستان سرباز، تجمع کردند که با تیراندازی مستقیم نیروهای انتظامی ۱ نفر کشته و ۲ نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش تارنمای سنی آنلاین، بنا به گزارش‏های رسیده از شهر راسک، مرکز شهرستان سرباز، ساعت ۱۱ دیروز دوشنبه (۹۱/۲/۲۵) تجمع اعتراض آمیز مردم در واکنش به دستگیری برخی از علمای سر‌شناس منطقه، واکنش شدید و تیراندازی نیروهای انتظامی را به دنبال داشت که در نتیجه آن فردی به نام «جان محمد دهقانی» کشته و ۲ تن دیگر زخمی شدند.

 

کشیش رسمی کلیسای اصفهان به قید وثیقه آزاد شد

خبرگزاری هرانا - در پی بازداشت سازمان یافته جمعی از نوکیشان مسیحی در اصفهان، کشیش کلیسای پولس که از نخستین افرادی بود که در پی مراجعه ماموران امنیتی در منزلش بازداشت شده بود سرانجام پس از موافقت مسئولان قضایی با سپردن وثیقه بطور موقت آزاد شد.

به گزارش محبت نیوز، کشیش «حکمت سلیمی» از نخستین کسانی که در جریان بازداشت گسترده نوکیشان مسیحی در اصفهان بازداشت شده بود، در روز جمعه مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ با قرار وثیقه از زندان آزاد شد.

 

هرانا؛ یک شهروند بهایی در سمنان محاکمه شد

خبرگزاری هرانا - جلسه دادگاه یک شهروند بهایی ساکن سمنان بنام "امید فیروزیان" در دادگاه انقلاب شهر سمنان برگرار شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در روز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ جلسه دادگاه یک شهروند بهایی ساکن سمنان بنام «امید فیروزیان» به اتهام تبلیغ علیه نظام و عضویت در گروههایی (منظور شرکت در جلسات مذهبی) به قصد برهم زدن امنیت کشور در دادگاه انقلاب شهر سمنان برگزار و در خاتمه مقرر شد حکم اولیه به زودی به نامبرده ابلاغ گردد.

 
آخرين خبرها

اخبار جدید
آگهی
آگهی
آگهی
جستجو